Зоряний склад третьої частини популярного фільму "Ілюзія обману" продовжує розширюватися, і кожне нове ім'я лише посилює інтерес до майбутнього проекту.

За інформацією Deadline, до вже відомих акторів приєднаються Домінік Сесса з "Залишених", Аріана Грінблатт з "Барбі" та Джастіс Сміт з "Детектива Пікачу".

Ілюзія обману / фото
Ілюзія обману / фото

Ці талановиті актори приєднаються до старої гвардії зірок перших двох частин: Джессі Айзенберг, Вуді Гаррельсон, Айла Фішер, Дейв Франко, Марк Руффало та Морган Фріман. Очікується, що вони продовжать розкривати характери історії та драми своїх персонажів.

За камерою третьої частини стоятиме Рубен Фляйшер, режисер відомих фільмів "Ласкаво просимо до Zомбіленду" та "Вена". Його творчий внесок та стиль неодмінно додадуть новий виток до історії великих видатників.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Поки деталі сюжету залишаються під засекреченістю, фанати з нетерпінням чекають на продовження захоплюючих пригод групи фокусників, які поєднують свої майстерні мистецтва з зухвалими пограбуваннями.

Ілюзія обману / фото: скріншот Youtube
Ілюзія обману / фото: скріншот Youtube

Історія "Ілюзії обману" розпочалася у 2013 році, і з того часу ця франшиза завоювала серця глядачів. Обидва попередні фільми разом зібрали у світовому прокаті вражаючу суму понад $680 мільйонів.

Хоча дата виходу третьої частини поки що залишається в таємниці, Джессі Айзенберг, одна із зірок фільму, раніше поділився, що зйомки нової частини розпочнуться у 2024 році.

А ми нагадуємо, Марго Роббі збирається зняти фільм за відомою грою: "Монополія" захопить великий екран

Раніше повідомлялося про те, що Бріджіт Джонс повертається: чого чекати від нового сіквела

Крім того, Знай.ua повідомляв, N etflix назвав найпопулярніший фільм серед українців у 2024 році