Популярний український журналіст-ведучий, блогер та модель Нікіта Добринін вирішив зробити відверте зізнання з приводу своїх колишніх стосунків. Микита заявив, що вони з Дашею Квітковою, мамою його дитини, розірвали стосунки через те, що "їхнє кохання почало згасати".

Про це Нікіта Добринін заявив під час ефіру шоу "Пісня мого життя", яке є доступним для перегляду в мережі YouTube.

Добринін та Квіткова, фото: Instagram
Добринін та Квіткова, фото: Instagram

"На жаль, не хочеться, напевно, утримувати сім'ю виключно заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, зрозуміло, що ти не можеш любити, коли не відчуваєш взаємності. На жаль, іноді так складається, коли й почуття мають якісь свій термін придатності", - поділився Нікіта Добринін вже під кінець шоу.

Нікіта Добринін додав, що з колишньою дружиною вони навіть повінчалися, бо вірили, що це дасть друге дихання їхнім стосункам.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Відео з Микитою Добриним, скріншот: YouTube
Відео з Микитою Добриним, скріншот: YouTube

"Ми йшли вінчатися, щоб оновити, закріпити, отримати якусь нову енергію. Але якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається", - зізнався Нікіта Добринін, з дуже серйозним виразом обличчя.

Микита Добринін, скріншот: YouTube
Микита Добринін, скріншот: YouTube

Нікіта також наголосив, що Даша чудова мати: "Я знаю, наскільки вона любить сина, наскільки сильно вона вкладається. Це видно по дитині".

Нагадаємо, Даша Квіткова показала, що без чоловіка та з дитиною можна жити: "Мені дуже незвично бачити себе".

Раніше повідомлялося, Даша Квіткова приховує рішення суду щодо ДТП: скандальний блогер розповів подробиці.

Також, в Україні визначилися із найкрасивішими чоловіками: ось вони, улюбленці жінок.