Представники альтернативної науки протягом тривалого часу обговорюють теорію, за якою життя на Землі зародилося завдяки марсіянам.

Конспірологи вважають, що людиноподібні істоти із Червоної планети цілеспрямовано стимулювали виникнення людей. докази цього можуть бути у єврейському Святому Письмі.

Біблія
Біблія

Рабин Аріель бар Цадік повідомив, що марсіанами можуть виявитися грішні ангели, які описуються в Книзі Еноха. Йдеться про ангелів, які спустилися на Землю, порушивши цим заборону Бога. У тексті сказано, що ці істоти виглядали як люди, але мали неймовірно високий зріст.

Ілюстрація до Книги Еноха

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

На думку вчених, ця обставина може підтвердити марсіанське походження істот, описаних у Біблії. Варто зазначити, що астронавти, які змушені перебувати за умов невагомості протягом тривалого часу, виростають на 4-8 сантиметрів. А якщо людина все своє життя проживе на планеті з низькою гравітацією, її зростання з легкістю може збільшитись до 3 метрів.

Людиноподібні прибульці

Все це говорить про те, що жителі Марса можуть відповідати уявленням прихильників теорії змови. На їхню думку, марсіани – це високі істоти з великими очима та тонкими кінцівками. У такому разі, грішні ангели могли бути саме марсіанами.

Марс

Нагадаємо, що НЛО з'явилися у прямому ефірі: астроном спостерігав за Місяцем і випадково показав правду усьому світу.

Раніше ми повідомляли, що США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.