Експерти знайшли нове підтвердження того, що кінець світу скоро справді настане. Людство не має жодних шансів на порятунок, Апокаліпсису не уникнути.

Більшість конспірологів у всьому світі впевнені, що Судний день відбудеться саме в одне з найважливіших свят.

Завдяки відомому проекту Google Earth, який допомагає мандрівникам краще орієнтуватися на місцевості, експертам вдалося виявити щось справді дивне та жахливе. На одному із зображень вони побачили таємничу морду двоголової істоти, під якою розташований напис Welcome або Evil come.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Уфологи повідомили, що виявили в Сирії справжнісіньке послання до диявола. Їх приголомшило те, що вони отримали після розшифрування послання. Виявилося, що координатами 35° 02′ 12″ N 37° 00′ 48″ Е 880 м розташований невідомий об'єкт. На перший погляд він зовсім непомітний. Якщо його наблизити, то можна побачити, що він знаходиться між містами Саламія, Хама, Ер-Растан.

Те, що побачили експерти, шокувало їх. Це схоже на страшну морду двоголової істоти, що нагадує сатану. Конспірологів зацікавив також підпис.

Варто зазначити, що, за даними уфологів, Сирія входить до країн, яка нарівні зі США та іншими докладає величезних зусиль для боротьби з НЛО.

Виявлений напис розповів про те, що очікує людство:

"Антихрист прийди!" відбито саме на території Сирії. Величезний напис Welcome або Evil come свідчить про те, що до Землі наближається дивна і незвідана істота чи сутність. Кінця світу уникнути не вдасться. Тепер це, очевидно як ніколи, планета знаходиться на порозі страшної катастрофи, всім кінець"

Нагадаємо, що НЛО з'явилися у прямому ефірі: астроном спостерігав за Місяцем і випадково показав правду усьому світу.

Раніше ми повідомляли, що США десятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ.