Навесні ми звикли носити одяг, який асоціюється у нас зі світлими та живими квітами, що відображають відродження природи. Поняття заборонених кольорів досить суб'єктивне і залежить від особистих уподобань чи модних тенденцій.

Один з українських фешнблогерів рекомендує лише відмовитися від тих кольорів та відтінків, які старять чи роблять образ дешевим чи антитрендовим.

Цього сезону актуальні як дуже яскраві, так і пастельні або базові кольори, які відносяться в основному до осінньої палітри – сірого або коричневого кольору. Однак є певна категорія кольорів, яких все ж таки варто уникати.

Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube
Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube

Темні кольори

Незважаючи на те, що чорний колір вважається базою, а сірий та коричневий, про який ми згадали вище є трендами 2024 року, радимо відмовитись від насичених темно-сірих або темно-коричневих кольорів. Вони можуть бути надто важкими для весняного образу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube
Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube

Неонові кольори

Такі кольори є агресивними і можуть дуже швидко втомлювати око, особливо якщо їх використовувати у великій кількості. Неон вже давно вважається антитрендом, тож краще від нього відмовитися.

Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube
Антитренд весни 2024, скріншот: YouTube

Бліді або вицвілі кольори

Не варто додавати до свого гардеробу такі відтінки, оскільки у вашому образі вони можуть виглядати недоречними.

Ці рекомендації є суворими правилами. Ви можете вдаватися до експериментів. Насамперед орієнтуйтеся на індивідуальний стиль і носите те, що подобається вам і в чому ви почуваєтеся комфортно.

Нагадаємо, відкритий носок, мюлі та Kitten Heels: наймодніші моделі взуття на весну 2024 року.

Раніше повідомлялося, струнким - звужені, а спортивним - клеш: Топ-5 порад, як вибрати ідеальні джинси.

Також, карго, прямі та леопард: ось вони, найпопулярніші штани весни.