Співробітники зоопарків часто стикаються із серйозними ризиками під час виконання своїх обов'язків, адже вони мають справу з дикими тваринами. Нещодавно у зоопарку міста Чунцін, Китай, стався інцидент, який міг мати трагічні наслідки для однієї із співробітниць.

Під час годування панд ситуація різко вийшла з-під контролю. Коли доглядачка з'явилася з їжею, кілька пухнастих велетнів раптово вибігли з вольєру та атакували жінку. Про це повідомляє Daily Star.

Панда
Панда

Очевидці були шоковані побаченим – одна з панд вкусила робітницю за щиколотку, інша повалила її на землю. Тварини накинулися на неї, а одне навіть ухопило зубами за шию.

Згодом одна з панд відступила, залишивши доглядальницю з розірваним одягом та подряпинами на плечі. Однак інша продовжувала гризти жінку за спину, доки сотні людей за склом спостерігали за цією сценою. Жінці вдалося сісти, але панда не залишала своїх спроб атакувати її.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Панда, скріншот: Instagram
Панда, скріншот: Instagram

У певний момент обидва працівники зоопарку були змушені шукати порятунку, кидаючись тікати через вольєр, при цьому молода панда кинулася за ними навздогін. На щастя, доглядачі вдалося відбутися незначними травмами після цього драматичного інциденту.

Місцеві жителі вважають, що причиною нападу стала недосвідченість робітниці зоопарку. Замість того, щоб відступити, вона намагалася зупинити розлютованих тварин, чим ще більше спровокувала їхню агресію.

Нагадаємо, мешканцям одного міста заборонили вмирати: можуть пробудити давнє зло

Як повідомляв "Знай.ua", ефектне селфі обернулося трагедією: дівчина впала прямо в жерло вулкана

Знай.ua писав, летальна хвороба "косить" тварин, але легко передається на людей: про що потрібно знати