На північному острові Хоккайдо в Японії стався інцидент за участю 50-річного тренера з карате Масато Фукуди та пари бурих ведмедів.

Чоловік подався помилуватися місцевим пам'ятником – водоспадом, проте зіткнувся з небезпечними хижаками... про це повідомляє STV.

Напад ведмедів, скріншот: Youtube
Напад ведмедів, скріншот: Youtube

Близько 10:30 ранку за місцевим часом Фукуда випадково натрапив на двох бурих ведмедів. Один із них спробував напасти на людину, проте ця спроба виявилася невдалою. Масато згадав, що має навички карате, і вирішив скористатися ними для порятунку власного життя.

"Я думав, що повинен зробити свій хід, інакше мене уб'ють", - розповів він місцевим журналістам.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Японець двічі вдарив тварину ногою по морді, внаслідок чого сам одержав вивих, проте ведмідь відступив і відмовився від подальшої атаки.

Напад ведмедів, скріншот: Youtube
Напад ведмедів, скріншот: Youtube

Небезпека ще не минула. Як зізнався Фукуда, хоча йому вдалося відігнати одного хижака, інший ведмідь спочатку тримався з відривом, але виглядав загрозливо. Наблизитися до людини він так і не наважився.

Зляканий каратист спішно повернувся до своєї машини і зміг зняти на відео тварину, яка дивилася на неї зверху, перш ніж розвернутися та втекти у гори.

Нагадаємо, пара пішла на страшний "атракціон" і побачила привидів: три пари дитячих ніг біжать

Як повідомляв "Знай.uа", в Угорщині археологи відкопали останки тварин і були шоковані знахідкою: що було в похованні

Знай.ua писав, ефектне селфі обернулося трагедією: дівчина впала прямо в жерло вулкана