Шанувальники анімаційних шедеврів з нетерпінням чекають на нову епохальну історію у всесвіті Короля Лева.

Walt Disney Pictures випустила перший трейлер до пригодницького анімаційного фільму "Муфаса: Король Лев", який обіцяє стати захоплюючим приквелом до історії, яка підкорила серця мільйонів глядачів.

Муфаса: Король Лев / фото: скріншот Youtube
Муфаса: Король Лев / фото: скріншот Youtube

У цій новій історії ми вирушимо в минуле, щоб дізнатися про дитинство Муфаси, майбутнього царя звірів та отця Сімби. За кадром на нас чекає майстер кінематографа, Баррі Дженкінс, який уже вразив глядачів своїми роботами, включаючи фільм "Місячне світло", удостоєний престижної кінопремії.

Історія Муфаси буде розказана через флешбеки, а головною слухачкою стане Кіара, дочка Сімби, яка оживлятиме спогади про свого предка. Ця картина обіцяє бути не лише захоплюючою пригодою, а й важливим кроком в історії анімаційного кінематографу.

Популярні новини зараз
Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах
Показати ще

Муфаса: Король Лев / фото: скріншот Youtube
Муфаса: Король Лев / фото: скріншот Youtube

Очікується, що "Муфаса: Король Львів" стане одним із найочікуваніших фільмів року та завоює серця глядачів по всьому світу.

А його вихід до українського прокату 19 грудня 2024 року вже обіцяє стати справжнім святом для фанатів чарівного світу Лева."

Нагадаємо, "Оскароносний" актор Шон Пенн згадав зустріч із путіним у 2001 році і захотів "щось зробити": "Не вистачає волі"

Також ми розповідали, чи матриця повертається? Warner Bros. офіційно підтвердили роботу над п'ятою частиною