Як тільки ви думаєте, що чули в цьому житті все, з'являються такі історії. Так ось, в останніх новинах прямо з Лондона: психотерапевта звинуватили у зґвалтуванні своєї клієнтки під час терапії. Найдивовижніше, що він нібито неодноразово отримував її згоду на свої дії.

Елла Джанне подала до суду на Майкла Лусаду, стверджуючи , що той зазнав її сексуального насильства на одному з сеансів у своїй клініці в Белсайз-парку. Незважаючи на докази Майкла, Джанне стверджує, що згоди вона ніколи не давала.

Дівчина лежить на підлозі / фото: Pinterest
Дівчина лежить на підлозі / фото: Pinterest

Дівчина страждала на панічний розлад, на що Лусада сказав їй, що його "пеніс як лазерний промінь" зможе просто "спалити" її травму.

За її словами, він попросив її "бути" дитиною, яка зазнала насильства під час сеансу, після чого додала:

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"Це була повторна травма вихідного насильства."

Так, прямо під час інциденту у неї стався напад панічної атаки і вона просто не змогла дати дійсну та усвідомлену згоду. Лусада, у свою чергу, заперечує звинувачення і стверджує, що він запитував Джанні, чи хоче вона продовжити сеанс:

"Щойно я увійшов у піхву позивача, я не робив поштовхів, і мій пеніс залишався нерухомим, як і протягом усього акту проникнення."

Сеанс у психотерапевта / фото: Pinterest
Сеанс у психотерапевта / фото: Pinterest

Також у показаннях свідків Лусада сказав, що Джанне підписала форму згоди під час попереднього терапевтичного сеансу на "масаж всього тіла та геніталій".

Наразі дівчина подає позов про відшкодування збитків за заявами про напад, посягання на особу та недбалість проти пана Лусади та Anteros Books Ltd, компанії, якою він керував. Під час розслідування стало відомо, що раніше Лусад займався такою "терапією" приблизно з 30-40 клієнтками.

Ця справа викликала серйозні розмови про безпеку та етичні стандарти у терапевтичній практиці та розігріла дискусію про те, як забезпечити захист пацієнтів у подібних ситуаціях.

Поки що справа на розгляді в суді, громадськість з цікавістю стежить за його перебігом.

Нагадаємо, + 1 фобія: лікар спеціально отруював пацієнтів за допомогою крапельниць через образу

Раніше ми писали, "помер", щоб заощадити: у США чоловік влаштував свою смерть, щоб не платити аліменти