Пройшло чимало часу відколи культова трилогія Крістофера Нолана про Бетмена завершилася стрічкою "Темний лицар: Відродження легенди".

Проте її співавтор, сценарист Джонатан Нолан, без вагань погодився б повернутися у вигадане місто Готем-сіті та поринути у світ коміксів про Брюса Уейна.

"Темний лицар", скріншот: Youtube
"Темний лицар", скріншот: Youtube

Для Нолана можливість працювати над франшизою про Бетмена стала справжньою мрією та епохальною віхою у його творчому шляху. Період з 2003 по 2012 рік, коли він отримав пропозицію написати сценарій до "Бетмена: Початок", а потім випустити у світ "Темний лицар: Відродження легенди" став для нього видатним етапом.

"Можливість попрацювати з Крістіаном, Хітом, Морганом Фріменом, Майклом Кейном, з видатним акторським складом цих фільмів і над американською іконою. Так що якби я мала можливість повернутися і знову попрацювати над цим фільмом - безумовно", - зазначив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Нолан разом зі своїм братом Крістофером, режисером трилогії створили сценарії до всіх фільмів. Усі вони отримали високу оцінку кінокритиків та увійшли до топ світового кінематографа.

У 2021 році на широкі екрани вийшов новий фільм про Бетмена з Робертом Паттінсоном у головній ролі, режисером якого став Метт Рівз. Очікується, що 2026 року вийде його продовження. Але ж без участі Ноланов.

Нагадаємо, може, й у вас завалявся? Комікс про Супермена продали за 6 000 000 доларів

Як повідомляв "Знай.uа", "Бетмен 2" посунувся: чому шанувальникам доведеться почекати

Знай.ua писав, красень Том Харді знову у справі: стала відома дата виходу "Веном 3"