Світ кінематографа зазнав непоправної втрати. Пішов у вічність Бернард Гілл – видатний британський актор, чиї ролі назавжди увійшли до скарбниці кінематографічних шедеврів. Агент артиста Лу Коулсон підтвердив сумну звістку про його смерть уранці 5 травня у віці 79 років.

В останні хвилини Бернард Гілл був оточений близькими та улюбленими людьми – дружиною Елісон та сином Габріелем. Причина смерті поки що не розголошується, проте ця втрата стала болючим ударом для світового кіномистецтва. Про це повідомляє ВВС.

Ім'я Бернарда Гілла назавжди вписано в історію завдяки його яскравим і незабутнім роботам. Його гра в оскароносному фільмі "Титанік", де він реалізував капітана Едварда Сміта, залишила неабиякий слід у серцях глядачів. Не менш вражаючою була його роль короля Теодена в епічній сазі "Володар кілець".

Нещодавно відбувся показ фільму "Респондент" за участю Гілла, проте, на жаль, сам актор не дочекався на її прем'єру. Втім, його творча спадщина житиме вічно, надихаючи майбутні покоління акторів та поціновувачів справжнього мистецтва.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

У ці скорботні дні наші думки з дружиною Елісон та сином Габріелем, який втратив близьку людину. Бернард Гілл назавжди залишиться у наших серцях як неперевершений майстер своєї справи, який подарував світові безцінні кінематографічні скарби.

Нагадаємо, в Україні несподівано помер блогер-мільйонник : тренування в басейні обернулося трагедією

Як повідомляв "Знай.ua", молода співачка померла прямо на сцені, спіткнувшись про свою спідницю: глядачами були пенсіонери

Знай.ua писав, померла, так і не знайшовши відповіді: батько Кузьми Скрябіна розкрив трагічну історію пісні "Мам"