Пройшло вже 3 сезони популярного серіалу на Netflix "Емілі в Парижі" про американку, яка за іронією долі опинилася у Франції і будує там своє життя навіть любовне.

3 сезон закінчився неймовірною інтригою для всіх: Емілі знову стане перед вибором між кухарем Габріелем і красенем Алфі, в той час, як наречена, що не відбулася, кухаря і подруга Емілі Каміль судячи з усього вагітна.

Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Через те, що в Голлівуді був страйк сценіристів, серіал неможливо було продовжити знімати, тому ми продовжували жити з інтригою. Але ось, зовсім скоро 4 сезон вийде на екрани. Що ж на нас чекає там?

Сюжет четвертого сезону "Емілі у Парижі" знову зосередиться на житті Емілі Купер та інших персонажів минулих епізодів, яких встигли полюбити глядачі.

Популярні новини зараз
Жінок не випускатимуть за кордон? Кому з українок потрібно терміново прийти до ТЦК Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло
Показати ще

Любовний трикутник між головною героїнею, Алфі та Габріелем навіть не планує стихати, навпаки, у нових серіях ми побачимо, як він набиратиме обертів, навіть незважаючи на вагітність Камілі, про яку глядачі дізналися в останній серії третього сезону і тепер чекають на вирішення цієї історії.

У нових епізодах Емілі одужає від цієї новини і продовжуватиме роботу над рестораном разом із Габріелем, щоб допомогти йому завоювати зірку Мішлен, про яку він мріє всі сезони історії.

Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Відомо, що зйомки нових серій відбувалися не лише у Парижі. Таким чином, Емілі вперше побуває у Римі, де було помічено знімальну групу у лютому цього року.

"Хоча серце Емілі завжди залишатиметься вірним Парижу, її життя цього сезону набуває несподіваних поворотів. Не дивуйтеся, коли побачите її на святкуванні в Римі", - ділиться Лілі Коллінз.

Довгий час Netflix тримало у секреті дату прем'єри четвертого сезону шоу. І лише зараз стало відомо, що на стрімінговому сервісі нові серії з'являться у двох частинах. Реліз першої заплановано на 10 серпня, другий – на 12 вересня.

Нагадаємо, що "Емілі у Парижі" переїде до Риму? Лілі Коллінз розсекретила інтриги 4 сезони серіалу: "Більше драми для всіх вас".

Раніше ми повідомляли, що 4 сезони "Емілі в Парижі" не буде? Зйомки для Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукаса Браво та інших припинили.