Хто б міг подумати, що аромат смаженої курки з барбекю стане новим трендом у світі парфумерії? У 2024 році KFC, який ніколи не соромився експериментувати, знову шокував світ, запустивши дивовижний продукт парфуми під назвою "Ні. 11 Eau de BBQ".

З цим ароматом ви занурюєтеся в атмосферу класичного барбекю прямо з флакона об'ємом 100 мл.

Творці обіцяють, що ви відчуєте нотки димної деревини та навіть трохи вугільного диму, відтворюючи атмосферу справжнього гриля.

Духи від KFC із запахом барбекю / фото: New York Post
Духи від KFC із запахом барбекю / фото: New York Post

"Стійкі базові ноти створюють деревно-землисту основу, яка обіцяє викликати у вас слинки від смаку барбекю. Але No 11 – це більше, ніж просто аромат – це свято смаку".

Популярні новини зараз
Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Але якщо ви думаєте, що зможете отримати цей аромат назавжди, вам слід поквапитися. Духи будуть доступні лише до 9 червня або доки вони не закінчаться на офіційному інтернет-магазині. Ціна 11 фунтів (547 гривень).

Духи від KFC із запахом барбекю / фото: New York Post
Духи від KFC із запахом барбекю / фото: New York Post

Незважаючи на свою унікальність, "Ні. 11 Eau de BBQ" має і благодійний вплив. Усі кошти від продажу парфумів підуть у фонд KFC Foundation, допомагаючи знедоленим молодим людям у всьому світі. Це справді незвичайний спосіб допомогти тим, хто цього потребує.

Втім, KFC не перший бренд, який вирішив експериментувати із ароматами.

Раніше Demeter представили парфум з ароматом космополітену та навіть ванільного тіста для торта з нотками піци. Також Ілон Маск у 2023 році випустив свій парфум "Burnt Hair", описаний як "сутність огидного бажання".

Нагадаємо, а клоуни чи зі своїми приходитимуть? McDonald's збирається влаштовувати весілля

Раніше ми писали про те, що продукти , які можуть стати смертельними: яку "людську" їжу не можна давати домашнім тваринам