Австрійський співак та драг-квін Томас Нойвірт, який більше відомий за образом екстравагантної Кончіти Вурст, несподівано для всіх кардинально змінив образ. Переможець конкурсу ”Євробачення” 2014 року показав себе у зовсім іншому стилі, чим шокував публіку.

Відповідні фотографії в новому образі Кончіта Вурст оприлюднила у своєму Instagram.

З моменту тріумфального виступу на "Євробаченні-2014" з бородою та в жіночій сукні Кончіта Вурст стала не лише улюбленицею публіки, але й іконою самовираження та толерантності. За десять років з того часу Кончіта значно змінила свій імідж та життєвий шлях.

Поки що Кончіта не відмовилась від своїх екстравагантних нарядів на червоних килимах, але вона також частіше з'являється в більш елегантному та стриманому стилі, підкреслюючи свою мужність.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

У 2018 році Томас Нойвірт публічно оголосив про те, що більше не буде використовувати сценічний образ Кончіти Вурст з бородою. З того часу він частіше з'являється публічно у чоловічому образі, з короткою стрижкою та бородою, в джинсах та футболці, а підбори змінив на грубе взуття. Після змін в іміджі деякі фанати висловили думку, що їм більше подобався його старий образ.

Кончіта Вурст
Кончіта Вурст

Кончіта продовжує випускати музику та виступати на концертах. У 2024 році вона з'явилася на "Євробаченні-2024" у Мальме в Швеції, виконавши попурі з переможної пісні "Rise Like a Phoenix" та хіта ABBA "Waterloo" разом із Шарлоттою Перреллі та Каролою.

Нагадаємо, що австрійська співачка Кончіта Вурст взяла участь у німецькій телепередачі в дивному образі.

Як повідомляли раніше, Кончіта Вурст спокусила шанувальників прозорим вбранням.

Як писав "Знай" раніше, Кончіта Вурст опинилася в обіймах екстравагантної красуні.