Українські воїни можуть зіткнутися із "драматичними подіями". Це, як передбачив старець Вікентій, станеться Сході країни. Проте українські захисники зможуть перехитрити ворога "на кожному кроці". У цьому можуть допомогти західні партнери.

Про цей прогноз старця Вікентія стало відомо завдяки свіжій публікації на YouTube-каналі "Український Молитівник".

Старець, скріншот: YouTube
Старець, скріншот: YouTube

"Українці стоять на порозі змін і випробувань, які можуть визначити долю нашої землі. Але з Божою допомогою та спільною вірою вони ще можуть змінити потік подій на шляху до перемоги світла над темрявою. Сьогодні Україна стикається з викликами, що вимагають мужності, єдності та мудрості. На східних кордонах розгорятимуться драматичні події, які нестимуть у собі реальну загрозу для центрально-східних областей, зокрема для Харкова, Сумщини та Києва", - ідеться в пророцтві.

Українські захисники, фото: Facebook
Українські захисники, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Чи доведеться чекати заморозків? З якої дати призначать субсидію, якщо подати заяву до 1 липня Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

При цьому він прогнозував, що Кремль у травні 2024 року продовжить намагатися розширити свої кордони – ймовірні провокації та атаки.

Але Вікентій був упевнений, що українські захисники зможуть використати свою відвагу та стратегічне мислення для того, щоб "перехитрити ворога на кожному кроці". Також старець говорив про значну підтримку України Заходом, яка стане критично важливою для перемоги.

"Вищі сили не залишать нас у біді. Віра у перемогу створює невидимий щит навколо наших територій, відкидаючи ворога назад", - зазначив він.

Нагадаємо, "Війна в Україні завершиться несподівано" - пророцтво ченця з гори Афон.

Раніше повідомлялося, "Шолом перетвориться на дзвін": у пророцтві карпатського мольфара знайшли звістку про кінець війни.

Також, "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України.