У єкатеринбурзькому гуртожитку п’яна жінка зарізала російського військового, який нещодавно повернувся з України. За повідомленнями місцевих пабліків у соцмережах, 36-річній Олені не сподобалася скупість військового, який відмовився купити їй подарунок.

Під час спільного застілля виникла суперечка, після якої Олена взяла кухонний ніж і вдарила свого приятеля.

Росіянка зарізала свого приятеля. Фото з відкритих джерел

Пара приїхала у Єкатеринбург у відпустку, і "приливала" свою подорож одне з одним.

Сп'янівши, жінка почала вмовляти свого обожнювача щось їй подарувати. Мабуть сподівалася, що алкоголь розм'якшить його серце, але не тут то було. Росіянин навідріз відмовився побалувати свою подружку, за що і поплатився. Обурена жінка схопила ножа і помстилася скнарі.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Поранений чоловік намагався втекти, проте його ображена товаришка догнала його і добила вже у під'їзді. Тепер на неї чекає від шести до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Як виявилося, засуджена жінка має багате кримінальне минуле. Вона двічі сиділа в тюрмі за тяжкі тілесні ушкодження. Попередні чоловіки, яких вона нагородила синцями та ранами, залишилися живими.

Раніше ми повідомляли, що Винити Путіна і рус.": у Кропивницькому жінка розбилася, впавши з оглядового колеса - є записка

Також ми розповідали, що "Холостяк" повертається: Григорій Решетнік показав нового героя

Нагадаємо, Дві подружки підкорюють 804 км на іграшкових машинках: рвуться до рекорду Гіннеса

Також вам може бути це цікаво: Навіщо вам папір - візьміть для підлоги: жінка змушує дітей підтиратися ганчірками - "Це змінює життя"