У Європі майже кожен третій чоловік страждає на ожиріння. Лікарі довго шукали і таки знайшли причину для такого масового явища.

Дослідження та спостереження показали, що за останні півтора десятки років утричі збільшилася кількість чоловіків, які мають ожиріння. В даний час відсоток опасистих чоловіків досягає 29%.

ожиріння у чоловіків

На це звичайно впливають наші харчові звички. Втім, не їжею єдиною.

Як виявляється, формуються такі звички ще в дитинстві і батькам необхідно стежити за здоров'ям школярів і прищеплювати їм здоровий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Наукові розробки показують, що якщо в дитинстві є зайва вага, то і в 45 років цей чоловік точно буде із зайвими кілограмами, а на додачу і гіпертонія та букет інших проблем зі здоров'ям.

правильне харчування
правильне харчування

Справа в тому, що головною проблемою в харчуванні сучасних людей є те, що в їжі зазвичай надлишок жиру, вуглеводів, а ось білок у дефіциті.

Нагадаємо, що чим раніше сів на дієту - тим швидше загнав себе в пастку: вчені попередили любителів худнути.

Раніше ми повідомляли, що зайві кілограми більше не потурбують: ТОП-5 найкращих продуктів для схуднення.

Також стало відомо, що ви не можете схуднути через мікропаразити: маса тіла стрімко зростатиме і спорт не допоможе.