В Ізраїлі у печері Теомім під час археологічних розкопок вченим вдалося знайти стару ущелину, де в давні часи могли проводити різні духовні практики. На думку дослідників, в цій ущелині люди могли займатися якимись "темними" справами.

Про це повідомляє Unilad.

Вчені з’ясували, що люди, які жили в цьому місці у період римської окупації, могли займатися темними справами в цій печері. Такого висновку дослідники дійшли після того, як знайшли в цій ущелині декілька цікавих предметів.

Так, під час археологічних розкопок вчені знайшли сокири, масляні лампи і три черепи людей. За думкою археологів, ці предмети в печері лежали в цікавому вигляді, що свідчить про те, що вони були частиною ритуалів, під час яких люди викликали мертвих.

Предмети, які в печері Ізраїлю знайшли археологи. Фото: Unilad
Предмети, які в печері Ізраїлю знайшли археологи. Фото: Unilad

Популярні новини зараз
50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Дослідники з’ясували, що раніше печери були свого роду вратами до країни мертвих. До того ж, її могли використовувати чаклуни, які повертали мертвих до життя. Проте, за словами вчених, в них мало інформації, яка б описала ці практики, але це може бути через те, що чаклуни не хотіли, щоб про них знали.

Археологи в ізраїльській печері. Фото: Unilad
Археологи в ізраїльській печері. Фото: Unilad

"Печера Теомім на єрусалимських пагорбах має всі культові та фізичні елементи, необхідні для того, щоб служити можливим порталом у підземний світ", – стверджують археологи, які знайшли цю печеру в Ізраїлі.

Нагадаємо, що в льодовиках Альпів археологи натрапили на чоловіка, який міг замерзнути до смерті 400 років тому.

Як повідомляли раніше, у Греції археологи знайшли скелет заможної жінки, якому 2100 років.

Як писав "Знай" раніше, в Аргентині вчені знайшли останки стародавніх істот, яким приблизно 220 мільйонів років.