Netflix знову попався "на гарячому" і став винуватцем скандалу після публікації фінальної серії шестисерійного серіалу "Чоловік на повне зростання". Глядачі опинилися в шоці через сцену в останній серії, в якій голий актор продемонстрував ерегований статевий орган.

Спочатку, в сцені відбувається пристрасний статевий акт між Раймондом Піпграссом і Мартою Крокер, за яким слідує момент, коли герой Тома Пелфрі прикривається простирадлом, а потім показує свій статевий член.

"Чоловік на повний зріст" / фото: кадр із серіалу
"Чоловік на повний зріст" / фото: кадр із серіалу

Цей випадок став першим порушенням табу на показ ерегованого пеніса у мейнстрімовій драмі на британському телебаченні без попереджень, про що написали в Daily Mail.

Джерело зазначає, що кадри могли бути доступними навіть для дітей.

Популярні новини зараз
Спочатку нарахували, а потім відібрали: українців змушують повернути соціальні виплати Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

Правила органу нагляду Ofcom фактично забороняють подібні сцени на британському телебаченні, але Netflix, який має свою європейську штаб-квартиру в Амстердамі, проігнорував ці обмеження.

Серіал "Чоловік на повний зріст" / фото: Netflix
Серіал "Чоловік на повний зріст" / фото: Netflix

У зв'язку з цим уряд Великобританії планує ухвалити нове законодавство і кодекс, який повинні дотримуватися всіх стрімінгових сервісів у країні. За порушення цих правил їм загрожують серйозні штрафи (до 250 000 фунтів стерлінгів) або обмеження прав.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що після 40 - шансів немає: уролог розповів, до якого віку у чоловіків росте "бананчик"

Вам буде цікаво дізнатися, "Емілі в Парижі" повертається, але в Рим, дата 4 сезону відома: що буде з Габріелем та Альфі