14 травня в районі Мінато у префектурі Осака стався трагічний випадок, внаслідок якого 64-річну японку заарештували за звинуваченням у вбивстві свого 76-річного чоловіка.

Жінку на ім'я Памера Окада звинувачують у тому, що вона завдала смертельного удару кухонним ножем своєму чоловікові Масару Окада у праву частину живота в їхньому власному будинку.

ніж, фото Pxhere
ніж, фото Pxhere

За даними поліцейської дільниці, інцидент стався близько 22.15 14 квітня. Підозрювана, як стверджується, визнала свою провину, розповівши поліції, що розлютилася після того, як її чоловік спитав про готовність вечері.

Вона також поскаржилася на його роботу, поки готувала вечерю, і в результаті вдарила її ножем, коли він був у ліжку.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

"Вечеря ще не готова?", – запитав чоловік.

"Я розлютилася, коли він запитав мене, чи готова вечеря, тому я сказала йому "померти" і вдарила її ножем", – розповіла Окада.

Кухня, приготування / фото: Pinterest
Кухня, приготування / фото: Pinterest

Після інциденту Памера Окада відразу ж зателефонувала до служби екстреної допомоги близько 22:20 і повідомила про те, що сталося. Її чоловіка було доставлено до лікарні, проте пізніше помер від отриманих поранень.

Поліція планує підвищити звинувачення проти жінки до вбивства та проводить докладне розслідування того, що сталося. За повідомленнями з джерел у поліції, інцидент викликаний побутовим конфліктом, який переріс у трагічну подію.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що полячка атакувала чоловіка кісткою з супу і отримала термін: виявилося, що це не вперше

Вам буде цікаво дізнатися, він любив її рівно 12 днів, поки не дізнався, що вона чоловік: 26-річний хлопець потрапив у весільну пастку