Кожна людина, яка має власну ділянку на дачі, хоче виростити гарний врожай на городі, зокрема, велику і смачну моркву. Але щоб це зробити, потрібно знати, яке добриво краще додавати до овоча при вирощуванні, щоб він віддячив вам смачними плодами.

Про це розповідає Horticulture.

Щоб отримати великий врожай смачної моркви, для неї потрібен свій спосіб підживлення. Варто знати і те, яке добриво краще додавати до овоча, щоб він дав великий врожай.

Яке добриво додати до моркви при вирощуванні

Звичайна зола

Це добриво є одним з найефективніших, адже реакція моркви на нього є доволі позитивною. Але в цьому випадку необхідно підготувати потрібну кількість золи, щоб не перебільшити і, навпаки, не додати менше, ніж потрібно.

Після цього потрібно пройтися грядкою, де росте морква, і розподілити порошок по ній. На один квадратний метр візьміть три жмені золи, і тоді побачите, що морква виросте великою і смачною.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Підживлення моркви, скріншот: YouTube
Підживлення моркви, скріншот: YouTube

Добриво із вмістом азоту

Щоб досягти бажаних результатів, потрібно скористатися особливим рецептом такого підживлення. Для цього потрібно зробити класичне зелене добриво, а після підживлення додати до моркви 100 грамів дріжджів. Залишається лише почекати один-два дні, щоб морква увібрала все необхідне.

Після цього потрібно взяти одне відро води на кожен один літр азотного добрива, і полити рослини.

Підживлення моркви, скріншот: YouTube
Підживлення моркви, скріншот: YouTube

Нагадаємо, як можна ефективно збільшити урожай болгарського перцю на городі.

Як повідомляли раніше, що в жодному разі не можна робити при посадці картоплі.

Як писав "Знай" раніше, як можна збільшити урожай цибулі за допомогою звичайного чайного пакетика.