Заслужена артистка України Ірина Білик поділилася своїми враженнями по виступ української команди на сцені Євробачення 2024. Співачка та композиторка розповіла, що відчували Alyona Alyona та Jerry Heil та чого не вистачило для перемоги.

Про це вона розповіла в прямому ефірі Нашого радіо.

Українські співачки Alyona Alyona та Jerry Heil, які вразили публіку на Євробаченні з піснею "Teresa & Maria", вибороли почесне 3 місце. Проте, як зізналася Ірина Білик в ефірі "Нашого радіо" 16 травня, перед виступом артистки відчували значне хвилювання.

Ірина Білик, кадр із кліпу на пісню "Без тебе"
Ірина Білик, кадр із кліпу на пісню "Без тебе"

Білик, маючи великий досвід виступів на масштабних заходах, зауважила, що хвилювання Alyona Alyona та Jerry Heil було цілком зрозумілим. "Це ж Євробачення!", - вигукнула вона.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Там неможливо не хвилюватися, адже на тебе дивляться мільйони людей з усього світу.", - додала артистка.

Незважаючи на хвилювання, Alyona Alyona та Jerry Heil продемонстрували на сцені Євробачення 2024 свій професіоналізм, талант та харизму, підкоривши серця глядачів і здобувши бронзові нагороди.

Їх виступ став не лише гідним представленням України на міжнародній арені, але й потужним символом єднання та стійкості українського народу в час війни.

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що український телеведучий і актор Андрій Бєдняков вирішив потролили хореографа Влада Яму, який поїхав до США на початку війни.

Як повідомляли раніше, Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ.

Як писав "Знай" раніше, хто з дітей знаменитостей потрапив під шквал хейту під час війни.