Для молодого ветеринара перший робочий день виявився напрочуд драматичним і непередбачуваним. Він опинився в епіцентрі сімейної історії, яка розкрила подружню зраду, коли лікувала цуценя, з яким прийшла клієнтка.

Сам лікар і не підозрював, що його професійна діяльність допоможе виявити факт невірності. Про це він особисто написав на Reddit.

Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube
Прийом у ветеринара. Фото: скрін youtube

За його розповідю, домашнього вихованця привезли до клініки у тяжкому стані. Рентген виявив непрохідність у шлунку собачки. У ході успішної операції з'ясувалося, що причиною запору стали жіночі стрінги.

"Ми відклали трусики убік. Згодом прийшла власниця тварини і каже: "Стрінги?! У мене немає стрінгів! Я ніколи не носила стрингів!". Потім вона покликала свого чоловіка, і почалася гучна сварка. Виявилося, що спідня білизна належить його коханці. Мені було жахливо шкода її. Так жорстоко дізнатися про зраду коханої людини", - написав 26-річний ветеринар у своєму повідомленні.

Популярні новини зараз
«Замкнуте коло»: шаманка розповіла, що буде з мобілізацією і чи захистить бронь Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому
Показати ще

Ветеринар додав, що власниця собачки "зовсім не очікувала такого повороту", але намагалася стримувати сльози, хоча було очевидно - їй важко вгамувати емоції.

Ветеринар і врятований пес, фото The Dodo
Ветеринар і врятований пес, фото The Dodo

Історія миттєво набула широкого розголосу в мережі. Користувачі почали ділитися своїми думками та переживаннями у коментарях. Ця непроста сімейна драма викликала жваве обговорення та різні емоційні реакції в онлайн-спільноті. Одні засуджували невірного чоловіка, інші підтримували віддану дружину, дехто сприйняв ситуацію з гумором.

Нагадаємо, жінці набридли постійні гості у вигляді чужих дітей: матусі отримують рахунки тепер навіть за мило

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Знай.ua писав, жінка рік прожила на горищі супермаркету, ніхто навіть не помічав: як їй вдалося це провернути