В США жінка зовсім випадково виграла 1 мільйон доларів у лотереї, що, за її словами, стало найкращою помилкою в житті. Американка зізнається, що випадково натиснула на кнопку квитка і побачила, що на ньому збіглися цифри з виграшними номерами у розіграші, через що їй вдалося зірвати куш.

Про це розповідає WDBJ7.

Жительниця Крістіансбурга на ім’я Міріам Лонг зізнається, що вирішила піти до лотерейного автомата в аптеці, адже їй потрібно було придбати квиток Mega Millions. В результаті жінка натиснула не на ту кнопку, що стало для неї справжньою несподіванкою.

У квитку були вказані цифри 10−17−20−39−44, а номером лотереї, в якій взяла участь Міріам Лонг, було 16. Американка вгадала перші 5 номерів з виграшного квитка і отримала приз у розмірі 1 мільйона доларів. За словами жінки, ця помилка стала найкращою в її житті, а сама вона була шокована, коли зрозуміла, що випадково стала справжньою мільйонеркою.

Міріам Лонг з Вірджінії з виграшним квитком лотереї. Фото: PowerBall
Міріам Лонг з Вірджінії з виграшним квитком лотереї. Фото: PowerBall

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає
Показати ще

Міріам Лонг також додала, що її серце дуже калатало від цього розуміння. Після лотереї жінка поки не розповіла, куди саме вона вирішила направити свій виграшний мільйон.

Цікавим фактом є те, що в США одразу 5662 учасника лотереї зірвали справжній джекпот. Квиток за 50 центів приніс приз у розмірі 250 доларів, а ось квиток, який коштував 1 долар, допоміг людям виграти 500 доларів. Проте, саме Міріам Лонг зірвала куш у розмірі 1 мільйона доларів.

Нагадаємо, що дівчина з Англії відкрила електронний лист і побачила, що зірвала джекпот.

Як повідомляли раніше, в Північній Кароліні чоловік на свій день народження виграв у лотереї.

Як писав "Знай" раніше, в Австралії чоловік виграв у лотереї 60 мільйонів доларів.