Блогер Токо вирішив здійснити свою дитячу мрію, яка полягала у тому, щоб стати схожим на собаку. Ця мрія витримала випробування часу і відбивалася на його великому захопленні собаками та їхньою поведінкою ще з дитинства.

Витративши 15 тисяч доларів, він придбав гіперреалістичний костюм, що імітує зовнішність та текстуру вовни бордер-коллі. Тепер Токо не тільки грає і тренується, дотримуючись поведінки собаки, але й ділиться цим зі своїми шанувальниками на YouTube-каналі "Я хочу бути твариною".

У нього зараз 30 тисяч передплатників, які з цікавістю стежать за його пригодами у світі собачих радощів. На каналі можна побачити різноманітні відео, де Токо в образі собаки проводить час, розважається, гуляє на повідку, а навіть їсть штучний корм.

Ці відео не тільки розважають його передплатників, а й допомагають Токо відчути себе ближче до своєї мрії про життя як справжній собака. Однак нещодавно Токо виявив інтерес до ідеї перетворення на іншу тварину.

Популярні новини зараз
Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає
Показати ще

Він зізнався, що розглядає чотири варіанти, серед яких панди, ведмеді, лисиці та кішки. Токо зазначив, що хоче зробити свої кінцівки більш схожими на тварини, на які хоче перетворитися.

Наприклад, він пояснив, що зусиллями доводиться чистити шерсть від бруду, тому хоче, щоб цей процес був ефективнішим.

Така амбітна мета Токо відображає його пристрасне бажання ідентифікуватися з тваринами та досліджувати світ через очі та почуття. Це не тільки спосіб життя для нього, а й шлях самовираження та самовдосконалення.

Нагадаємо, банк може влаштувати велику перевірку: як уникнути неприємностей та зберегти заощадження

Вам буде цікаво дізнатися Китаєв: "Брехня та маніпуляції – зброя колаборантів"