Домашні улюбленці здатні дарувати своїм господарям не лише кохання та підтримку у важкі хвилини, або викликати посмішку, а й передбачати прогноз погоди.

Це можна назвати прихованим "талантом" кішок, адже про їхні здібності у прогнозуванні погоди мало хто знає. Однак варто тільки дізнатися про подробиці і придивитися до сигналів, як ви відразу переконаєтеся, що це правда.

Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube
Кіт породи Scottish Fold. Фото: скриншот Youtube

Потепління

Коли за вікном очікується потепління, кішки можуть потягуватись і створювати своїм тілом своєрідну дугу. Також різке поліпшення погоди настає, коли сонна тварина грайливо лягає півколом. Їхнє бажання посидіти в прохолодному місці також однозначно говорить про наближення тепла.

Похолодання

Коли холод уже "на порозі", кішка намагається знайти максимально тепле місце у будинку - батареї, камін тощо. Крім того, тварина може згортатися клубком і прикривати носа з хвостом, щоб зігрітися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 17-23 червня для всіх знаків Зодіаку: знайомства Овнів, війна Близнят та скандалу Козорогів Комунальний удар: українців можуть очікувати нові тарифні потрясіння Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше
Показати ще

Дощ

Напередодні дощу у улюбленця загострюється спрага, тому його частіше можна зустріти біля миски з водою. Також кішка активно вилизуватиме свій хвіст, вуха. І найвірніший знак – це коли вона починає часто чхати.

Кішка Лілу, фото Знай.ua
Кішка Лілу, фото Знай.ua

Він робить це не для того , щоб вас дозволити: секрети про котиків відкриті.

Раніше ми повідомляли, що не все потрібно забороняти: дозвольте коту робити це і станете улюбленим для нього шкіряним.

Також стало відомо, що ви самі заженете свого кота в могилу: що робити, якщо пухнастик набрав вагу.