За словами відомого українського астрологічного експерта Влада Росса, найближчим часом на фронті жорстка та складна ситуація, "олімпійського перемир'я" не буде, але після 6 грудня цього року та після 24 лютого 2025 року обстановка для України може суттєво покращитись.

Крім цього, саме після 24 лютого 2025 року на Україну може чекати перемога у війні.

Про це у коментарі одному з українських телеканалів заявив астролог Влад Росс.

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

"У червні буде дуже жорстка і складна ситуація на фронті. Жодного "олімпійського" перемир'я я не бачу. Навпаки, кровожерний Марс увійшов на знак Овна. Розростатиметься гаряча атмосфера", - каже Влад Росс.

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

За словами Росса, не виключено, що незабаром у світовій політиці відбудуться значні зміни.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

"Єдине, на що можна сподіватися, це те, що до Землі підлітає “диявольська” комета, яка здатна щось змінити. Вона знищує всіх своїх «дияволів» - людей, які очолюють ненависні країни. Наприклад, загинув президент Ірану Раїсі, підстрелили прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Очікуємо, що вона спричинить переворот у московиї. Війська можуть бути незадоволені звільненням одного з генералів. Може виникнути навіть бунт. Це може статися в червні, ця комета підлетить максимально близько до Землі", - каже Влад Росс.

За словами астролога, не виключено, що можуть відбутися деякі негативні зміни у житті Дональда Трампа.

"Трампа можуть намагатися ліквідувати так само, як і Фіцо", - не виключає Росс.

Влад Росс
Влад Росс

Чи триватиме війна до кінця 2024 року

На головне запитання про дату закінчення війни, яке хвилює кожного українця, астролог відповідає так: "Я бачу, що заморожування конфлікту почнеться після ретроградного Марса. Марс керує війною. 6 грудня 2024 року він стане ретроградним. Ця його ретроградність триватиме символічно до 24 лютого 2025 року. Але спроби домовитися, завершувати почнуться 6 грудня 2024 року. Перемога України буде після перевороту в московиї. Я завжди казав, що переворот буде у 2025 році. Комета, про яку я говорив, входить у хаос. Астрологи вважають, що коли комета входить в іншу систему, Сонячну, виникає хаос, змінюється ритм. Багато що може змінитися Тим паче вона, комета, має зелений колір, колір миру. Незадовго до аварії на ЧАЕС теж підлітала комета, але вона була іншого кольору. Але якщо комета зеленого кольору, то вона здатна знищити всіх "дияволів". Наприклад, Раїсі та двійника Путіна. Здатна очистити світ від супостатів".

Нагадаємо, грамота на князівство: астролог розповів, навіщо насправді путін їздив до Сі.

Раніше повідомлялося, "Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну.

Також, знадобиться велика вилка для локшини: п'ять знаків Зодіаку, які брешуть і не червоніють.