Відомий український тренер, блогер та фахівець із харчування Аніта Луценко ділиться своїми планами на майбутнє. Переїхавши до Великобританії, вона розповідає про нове життя за кордоном та турботу про маленьку дочку Мію.

Незважаючи на тісний зв'язок із рідною Україною, куди вона часто повертається, зокрема, до Києва та інших міст, вона, як виявилося, поки що не планує повертатися додому. Головною причиною є те, що її дочка продовжує навчатися у британській школі, яку тренер вважає неперевершеним фундаментом для майбутньої дівчинки.

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

Крім того, Аніта вже багато років працює віддалено, що дозволяє їй перебувати у будь-якій країні світу. Ще 12 років тому вона поставила за мету досягти такої свободи пересування, і зараз продовжує свій шлях віддаленого розвитку.

"Поки що мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це можливість працювати незалежно від місця перебування", - зізнається Аніта Луценко.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"
Показати ще

Нещодавно до неї приїхала її мама, яка деякий час житиме разом із ними у Великій Британії. Щодо друзів, то її найближча подруга також живе за кордоном, тому тренер звикла до тривалих розлук.

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

Ще однією причиною життя у Британії Аніта називає відсутність власного будинку у Києві.

"Я не встигла добудувати будинок у Києві, тому поки що свого ідеального дому у мене немає", - додала тренер.

Нагадаємо, на Тіну Кароль під час участі в "Євробаченні" взяли величезний кредит: "Розхлибувала багато років"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь показала, як Розенко змушує її худнути: "Якщо бити нею людину..."

Знай.ua писав, Катя Кухар з "Танці з зірками" зізналася, від чого ховається у ванній і це не вибухи: "Кожна побачить себе"