У містечку Моррісон, яке розташоване в американському штаті Колорадо і має населення всього 396 осіб, за останні два тижні було виписано неймовірну кількість штрафів за перевищення швидкості – 10 287.

Це вражаючий результат встановлення лише двох нових камер автофіксації порушень правил дорожнього руху... Про це повідомляє сайт Carscoops.

Перевищення швидкості, фото Національної поліції
Перевищення швидкості, фото Національної поліції

Хоча камери контролю швидкості були встановлені в Моррісоні ще у березні, протягом перших 60 днів вони працювали в тестовому режимі і порушників лише інформували про перевищення швидкості.

Однак це не зупинило водіїв від порушень, що продовжуються. Починаючи з 8 травня, поліція почала виписувати штрафи, і водії продовжували масово перевищувати встановлений ліміт швидкості – 25 миль на годину (40 км/год). Лише за один день у травні було виписано 1421 штраф.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Моррісон є туристичним містом, розташованим біля національного парку Ред Рокс. Є ймовірність, що серед порушників є туристи, які не знають про камери. Тим більше, що одна з камер встановлена ​​прямо на виїзді з міста, яке веде на автостраду і саме там автомобілісти часто розганяються, де їх успішно і "ловлять".

Швидкісний ліміт, фото: X (Twitter)
Швидкісний ліміт, фото: X (Twitter)

У США, якщо перевищення швидкості становило навіть невеликі 16 км/год, все одно передбачено штраф у розмірі 40 доларів. Бюджет Моррісона через це вже поповнився більш ніж на 400 тисяч доларів.

В Україні із цим теж є проблеми, тому важливо нагадати, що дотримання правил дорожнього руху – це не лише обов'язок, а й запорука безпеки для всіх учасників на дорозі.

Нагадаємо, на ці питання потрібно відповідати правильно: що потрібно пам'ятати, якщо ваше авто зупинила поліція

Як повідомляв "Знай.ua", лише кілька причин: чому українці можуть їздити на червоне світло

Знай.ua писав, перш ніж їхати - перевірте: ці речі завжди повинні бути у вашому авто