У 2003 році в польській пресі з'явилося розслідування, яке стверджувало, що на одному з архівних фото зображено боєця Російської визвольної народної армії (РОНА) на ім'я Володимира Спіридоновича Путіна.

Поляки припускали, що це батько нинішнього президента РФ, який, за їхніми даними, не був офіцером-підводником, як розповідає його син, а входив до складу армії російських настів і брав участь у знищенні поляків у Варшавському гетто під час Другої світової війни .

Таємна правда про Путіна, скріншот: Youtube
Таємна правда про Путіна, скріншот: Youtube

Незважаючи на те, що ця тема швидко зникла, вона знову привертає увагу до маловідомої сторінки історії - існування Локотської республіки.

Ця російська квазідержава під на**стським протекторатом протягом двох років існувала зовсім поруч із кордонами України, на території сусідніх Брянської та Орловської областей.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

Там у передвоєнні роки зустрілися колишній борець із більшовизмом Костянтин Воскобойник та комуніст-невдаха Броніслав Камінський. Обидва скористалися втечею радянської влади у 1941 році для запуску власного політичного проекту.

Таємна правда про Путіна, скріншот: Youtube
Таємна правда про Путіна, скріншот: Youtube

У 1943 році, після початку наступу Червоної армії, Камінський разом зі своїм військом відступив слідом за німцями, які перетворили колаборантів на 29-ю гренадерську бригаду "РОНА" (Російську визвольну народну армію) відзначилися пограбуваннями і вбивствами мирного населення.

Історія Локотської республіки, армії російських нацистів та Броніслава Камінського досі огорнута таємницями, що натякає на роботу радянських спецслужб. Проте чи справді отець Володимира Путіна брав участь у розправах над поляками у Варшавському гетто, як стверджують польські журналісти, невідомо.

Нагадаємо, "Путін нас дуже боїться": Зеленський пояснив, чого чекати від війни

Як повідомляв "Знай.uа", "диявольська комета підлітає": відомий астролог визначив, що чекає на Україну влітку на всіх фронтах

Знай.uа писав, українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного