Діана Армстронг із Міннесоти вразила світ, показавши свої неймовірно довгі нігті, які вона не стригла з 1997 року. Її досягнення відзначили в Книзі рекордів Гіннеса за найдовші жіночі нігті, і якби їх все викласти в ряд, вони перевищили б 13 метрів.

Діана поділилася своєю історією на офіційній сторінці Книги рекордів Гіннеса в Instagram, викликавши багато цікавих питань у користувачів соціальних мереж.

"Сукупна довжина нігтів Діани довша, ніж стандартний жовтий шкільний автобус!"

Діана Армстронг / фото: Daily Star
Діана Армстронг / фото: Daily Star

Багато хто спитує: як же вона доглядає себе з такими довгими нігтями? Що особливо важливо, як вона витирається після ходіння до туалету?

Популярні новини зараз
За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову Мобілізація авто в Україні: власникам транспорту загрожує 60 тисяч штрафу, хто в списку Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Діана швидко розвіяла цю таємницю, пояснивши, що для неї похід у ванну такий самий, як і для всіх інших, просто вона працює зі своїми нігтями по-своєму:

"Я використовую багато туалетного паперу. Я не обмотую нею руку, як це роблять деякі люди, я не можу робити це так, тому що так не вийде".

Діана Армстронг / фото: Daily Star
Діана Армстронг / фото: Daily Star

Але питання не обмежилися лише доглядом за нігтями. Багато хто цікавився, скільки пляшок лаку їй потрібно, і чому вона вирішила відростити нігті так довго.

У відповідь Діана поділилася трагічною історією: того дня, коли вона вирішила не стригти нігті більше ніколи, вона втратила свою 16-річну дочку від нападу астми уві сні. Її дочка Латиша завжди з любов'ю займалася манікюром для мами, і відрощування нігтів стало способом Діани вшанувати її пам'ять та зберегти зв'язок із нею.

"Вона була єдиною, хто робив мені манікюр. Вона полірувала їх і підпилювала для мене"

Вам буде цікаво дізнатися про бухгалтера за професією та "лорда" за званням: 69-річний пенсіонер встановив рекорд Гіннеса, відвідавши 120 пабів за добу