Можливо, багато хто з нас у дитинстві грали в рогатку, але що якщо ця дитяча забава переростає у реальну загрозу для оточуючих?

У каліфорнійському місті Азуса поліція заарештувала 81-річного чоловіка, якого підозрюють у тому, що він протягом багатьох років тероризував район, стріляючи з рогатки.

Про це розповіли у The Guardian.

Рогатка / фото: Pixabay
Рогатка / фото: Pixabay

Згідно з заявою поліцейського управління Азуси, детективи з'ясували, що за 9-10 років десятки людей стали жертвами цього стрільця, який, як виявилося, не вдавався до простих витівок.

Популярні новини зараз
Блокпости на вулицях, доставка у "бусиках" та візит за адресою: як зміниться мобілізація після 16 липня Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

Він підозрюється в розбиванні вікон автомобілів та лобового скла, а також у стрільбі по людях шарикопідшипниками. При цьому ніхто не постраждав.

Нещодавно поліція випустила ордер на обшук, і в будинку підозрюваного знайшли рогатку та шарикопідшипники. Виявилося, що більшість стрілянини відбувалася прямо задньому дворі підозрюваного.

Хлопчик із рогаткою / фото: Pixabay
Хлопчик із рогаткою / фото: Pixabay

Але що могло спонукати 81-річного чоловіка до таких дій? Поки що відповідь на це питання залишається невідомою. Лейтенант поліції Азуси Джейк Буші заявив, що наявні у них дані не вказують на будь-які мотиви, крім навмисного завдання шкоди.

Важливо відзначити, що чоловік уже незабаром мав постати перед судом, і, можливо, там стане ясно, що стоїть за його дивними вчинками.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що кримінальний авторитет Віктор Журавель плюнув в обличчя поліцейським: копи втерлися, але після затримали.

Раніше стало відомо про те, що країнський солдат випадково застрелив полковника, але дружина загиблого хоче "помсти"

Вам буде цікаво дізнатися, цей шутер із ретро-естетикою захопить весь ваш вільний час: коли чекати на Phantom Fury