У місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині трапився незвичайний інцидент. На одному з місцевих цвинтарів було виявлено розриту свіжу могилу. Спочатку городяни припустили, що це справа рук вандалів, що безчинствували на території цвинтаря.

Однак згодом з'ясувалися справжні причини та обставини цієї події.

Виявилось, що могилу розкопав син похованого там чоловіка. За його словами, йому наснився батько, який звернувся до нього з незвичайним проханням принести йому духи. Син, вірячи в сновидіння і те, що його батько справді потребує цього, вирішив виконати прохання покійного родича.

Цвинтар, зображення з вільних джерел
Цвинтар, зображення з вільних джерел

Не знайшовши іншого способу передати духи померлому батькові, чоловік розрив свіжу могилу, де лежав покійник. Пізніше він пояснив, що не став засипати труну назад, оскільки вважав, що тиск землі створюватиме дискомфорт для батька.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Мобілізованим оголосили важливе нововведення
Показати ще

Такий вчинок викликав здивування та різні реакції серед місцевого товариства Кривого Рогу. Однак більшість городян не засудили сина за його дії, визнаючи, що втрата близької людини може вплинути на психологічний стан людини. Деякі жителі відзначили, що принісши духи та виконавши "останнє прохання", чоловік відчув певну полегшення та духовне заспокоєння.

Кладовище. Фото: скрін youtube
Кладовище. Фото: скрін youtube

Інші криворіжці висловили думку, що можна було знайти інші, доречніші способи "передати духи" покійному батькові.

Нагадаємо, почалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі: поліція шукає постачальника наркотиків

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Знай.ua писав, могли викликати мертвих з того світу: ізраїльські археологи відкопали моторошне місце для стародавніх ритуалів