Випадок стався у Таїланді, гігантський кіт випав із квартири у багатоповерхівці, розбивши машину внизу.

Сам велетень залишився неушкодженим. Чотирьоногий, на ім'я Шифа, звалився на червону машину MG з вікна на шостому поверсі. Про це повідомив власник авто Апіват Тойотака у Facebook.

Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook
Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook

Власник авто розповів, що о 7-й ранку йому зателефонували і розповіли, що в його авто знаходиться кіт. Апіват не зрозумів, чому кіт в авто, як могло так статися. Виявляється кіцик вагою 8,5 кг злетів із вікна на 6 поверсі.

Шифа не отримав жодних травм, чого не можна сказати про автомобіль. Кіт розбив заднє скло та пошкодив двигун.

Популярні новини зараз
Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих
Показати ще

Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook
Кіт, що впав з висоти. Фото: Fаcebook

Власник авто не сварився, тим більше, що власник кота був готовий все компенсувати.

Сусідка Орраса розповіла, що бачила, як гігантський кіт падав із шостого поверху на третій, а потім падав на машину. Вона наголосила, що коту пощастило, що була зупинка на третьому поверсі, перш ніж падати далі.

Рентген кота. Фото: Facebook
Рентген кота. Фото: Facebook

Апіват розповів про стан Шифа та опублікував знімки рентгена, на яких не видно порушень. Єдина травма – відсутність двох пазурів.

А ось власники Шифа "схудли" не лише на ремонт авто, а й на штраф у 28 доларів. Як виявилось, у багатоповерхівках Бангкока заборонено тримати кішок.

Нагадаємо, почалося нове розслідування смерті зірки "Друзів" Метью Перрі : поліція шукає постачальника наркотиків

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина фотографувала пенсіонерку на її ліжку, але й не здогадувалася, що ховається під нею.

Знай.ua писав, могли викликати мертвих з того світу: ізраїльські археологи відкопали моторошне місце для стародавніх ритуалів