Популярна українська виконавиця та екс-солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва на початку повномасштабної війни розійшлася з артистом Вовою Дантесом і одружилася з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва показала досить відверту фотографію з оголеним животом та грудьми без білизни, яку прикривало лише волосся.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Таким чином, співачка захотіла привернути увагу громадськості до дуже важливої ​​теми жіночого здоров'я.

Вона на власному досвіді переконалася, що не можна нехтувати здоров'ям, оскільки одного разу у неї виявили пухлину молочної залози – фіброаденому. Тільки своєчасний похід до лікаря вберіг її від плачевних наслідків.

Популярні новини зараз
На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня
Показати ще

"Я вже розповідала вам, що одного разу, своєчасна перевірка у мамолога допомогла мені виявити фіброаденому, завдяки чому обійшлося без важких наслідків - тільки невеликий шрам залишився на згадку. Так що дівчата, не нехтуйте здоров'ям, бережіть себе і вчасно звертайтеся до лікаря 🤍", - написала Дорофєєва.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

Багато хто оцінив ініціативу співачки, але деякі все ж таки обурилися тому, як вона її піднесла за допомогою оголеного фото.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/
Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, що поки Кацурін не бачить: Дорофєєва в обжаті міні-сукні усамітнилася з відомим блогером.

Раніше ми повідомляли, що оголена Надя Дорофєєва зізналася, що "підсіла" на пігулки: "Дні схожі на битву...".

Також стало відомо, що Дорофєєва на сторінках глянцю розкрила таємниці краси та удачі після 30-ти.