Колишня учасниця українського проекту "Голос країни" та бек-вокалістка Монатика, Lida Lee, опинилася в центрі уваги після того, як її зняли на відео у сильному алкогольному сп'янінні за барним столом.

Запис зробили відвідувачі закладу, де він залишився після свого виступу.

На відео видно, що вона була у нетверезому стані, що призвело гостей до припущень про можливе вживання заборонених речовин.

Ця подія стала ще загостренішою через те, що вже раніше було відомо, що Lida Lee бореться з алкогольною залежністю. Цю інформацію підтвердили близькі друзі співачки, передавши блогеру Богдану Беспалову відео, записане у реабілітаційному центрі, де вона проходить лікування.

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Сама виконавиця визнала правдивість знімка та висловила сподівання, що в майбутньому, коли їй стане краще, зможе відкрито говорити про це. Вона також висловила біль та образу з приводу того, що інформацію про її лікування було розголошено близькими друзями.

Раніше ми писали, голенька Lida Lee у ванній зізналася, що довело її до алкоголізму: "Мене топили..."

Також Знай.ua стало відомо про те, що Т ЦК і поліція "спіймали" Монатика на Хрещатику, українці запідозрили виставу: "Ніхто тебе нікуди не відправить"

Вам буде цікаво дізнатися, пила прямо з пляшки: відому співачку "засікли" вщент п'яною