Відому українську співачку Ліду Лі, підопічну Монатика, застали у нетверезому стану у одному із барів столиці. Дівчина вживала алкоголь прямо із пляшки та ледь трималася на барному стільці.

Про це повідомляє "УНІАН" посилаючись на інсайдерську інформацію.

У руки до журналістів потрапило відео, на якому зірка після свого виступу сидить за барною стійкою.

Lida Lee, кадр з відео
Lida Lee, кадр з відео

По його кадрам зрозуміло, що дівчина під сильною дією алкоголю. У виданні навіть припускають, що співачка судячи по поведінці, могла бути під дією наркотичних речовин.

Популярні новини зараз
Неймовірний зліт або незворотнє падіння: липневий кар'єрний гороскоп для всіх Знаків зодіака Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Артистка на очах відвідувачів бару вживала вино прямо із пляшки.

До неї навіть підійшов хтось із охорони та очевидно запитав, чи потрібна їй допомога.

Lida Lee. Фото інсайдер УНІАН
Lida Lee. Фото інсайдер УНІАН

"Яке було здивування побачити Ліду Лі в нетверезому стані, пила з пляшки, прямо з горла, поводилася трохи агресивно", - йдеться у виданні.

За інсайдерською інформацією, артистка зараз має серйозні проблеми на особистому фронті і за допомогою міцних напоїв намагається його заглушити.

Нагадаємо, що восени Ліда Лі зізналась про те, що вже півроку розірвала стосунки із чоловіком, з яким зустрічалась 5 років.

Lida Lee. Фото інасайдер УНІАН
Lida Lee. Фото інсайдер УНІАН

Тоді артистка розповіла про те, що головною причиною стало те, що їй так і не зробили пропозицію, а їх стосунки із партнером із романтияних перетворились у дружні.

Раніше ми писали про те, що українська зірка зважилася розповісти про болючий розрив

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee прилюдно зробила з оголеною красунею те, що показують у фільмах для дорослих: "За це ще й гроші платити?"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee заспівала про безмежне кохання, якому ніщо не підвладне: "Подолати пітьму і запалити"