Сумка Kelly від французького будинку моди Hermès – це символ розкоші та статусу. Кожна сумка створюється вручну одним майстром, який використовує 36 шматків шкіри та 680 стібків. Такий аксесуар мріють отримати зірки по всьому світу.

Купити сумку Kelly непросто. Щоб володіти нею, потрібно бути постійним клієнтом Hermès та підтримувати історію покупок різних товарів бренду, таких як взуття, шарфи, одяг та предмети для дому.

Сумка Hermès / фото: Pinterest
Сумка Hermès / фото: Pinterest

Незважаючи на складність покупки, деякі українські знаменитості вже мають цей унікальний аксесуар.

Аліна Френдій, фешн-блогер та невістка колишнього мера Тернополя Романа Заставного, пишається своєю вінтажною сумкою Kelly. Вона довго полювала на неї і віддала за неї кілька тисяч доларів.

Популярні новини зараз
У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

Тетяна Пренткович, подруга Аліни Френдій та також відома блогерка, нещодавно купила свою мрію – сумку Kelly. Вона поділилася радістю в Instagram, описавши покупку як спонтанну та щасливу пригоду.

@tanya.prentkovych

як я здійснила свою мрію🙊♥️ #українськийтікток

♬ Emotions - Brenda Lee

Даша Квіткова, відома за шоу "Холостяк", часто показує свою сумку Kelly в Instagram, хоча офіційно не оголошувала про її покупку.

Алла Барановська, колишня дружина депутата Миколи Тищенка, володіє не лише Kelly, а й дорожчою сумкою Hermès Birkin. Різниця між ними в тому, що у Kelly одна ручка та плечовий ремінь, а у Birkin – дві короткі ручки і немає ременя.

Юлія Верба, скандальна блогерка, яку критикують за дорогі покупки та хизування, також має колекцію сумок вартістю понад 100 000 доларів США.

Ліза Ющенко, сестра телеведучої Маші Єфросініної, також володіє сумками Hermès. Навіть її дочка-підліток має такі сумки. Ліза була помічена із сумкою Birkin вартістю понад 60 000 доларів США.

Нагадаємо, не подобається, не бачу, дзеркало повнить: п'ять помилок, які робимо в примірювальній і як їх уникнути

Раніше ми писали про те, у яких випадках неможливо повернути неякісний товар: невідомі пастки онлайн-шопінгу

Крім того, Знай.ua повідомляв, у екс-заступника голови митниці Черкаського в Дубаї знайшли житло: ціна - десятки мільйонів доларів