В індонезійському селі Калемпанг сталася жахлива подія - гігантський пітон проковтнув місцеву 50-річну мешканку Фаріду, матір чотирьох дітей.

Жінка пішла на ринок продавати овочі зі свого городу, але так і не повернулася додому цього дня. Стурбований чоловік Фаріди, Ноні, звернувся по допомогу до сусідів, і вони приступили до пошуків зниклої жінки. Наступного дня пошукова група наткнулася в чагарниках на величезного шестиметрового пітона з непомірно здутим черевом... про це повідомляє ВВС.

Величезна змія, скріншот: Youtube
Величезна змія, скріншот: Youtube

Запідозривши найгірше, мешканці села розрізали товсту шкіру рептилії та з жахом виявили всередині тіло Фариди. Засмучений Ноні гірко шкодував, що дозволив дружині піти самій.

"Якби я був з нею того дня, пітон би не зважився до неї доторкнутися. Я навіть уявити не можу, які страждання їй довелося пережити", - зізнається він.

Популярні новини зараз
Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться Українцям заплатять 20 тисяч гривень, але треба поквапитись В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою
Показати ще

За словами старійшини села, зловити гігантського пітона і виявити жертву в його шлунку допомагали мешканці кількох навколишніх поселень. Це, на жаль, не перший випадок нападу пітонів на людей в Індонезії.

Величезна змія, скріншот: Youtube
Величезна змія, скріншот: Youtube

Однак такі трагічні випадки щодо рідкісні. З 2017 року в Індонезії таким чином загинули лише чотири особи, включаючи жінку, на яку цього тижня напав пітон.

Нагадаємо, 56-річний японець щотижня пірнає в океан, щоб знайти тіло своєї дружини: 11 років тому її змило цунамі

Як повідомляв "Знай.ua", трагічно загинув астронавт, автор легендарного знімку "Схід Землі"

Знай.uа писав, у США жираф витяг дворічну дитину з машини, коли та спробувала її погодувати