Уявіть собі життя, де шум міста замінює шелестлистя, а продукти в магазині – дари природи. Саме так уже 50 років живуть Дано і Робін у самому серці гавайських джунглів.

Свій будинок вони звели своїми руками з дерев'яних дощок, і він стоїть далеко від цивілізації, за 20 миль ( 32 км) від найближчого міста на острові Молокаї.

Вони не мають телевізора, вони уникають інтернету і харчуються тим, що можуть знайти і добути в дикій природі. Це не просто історія про виживання – це розповідь про любов до природи, взаємну підтримку та вміння знаходити радість у простих речах.

Як їм вдалося виховати дітей у таких умовах, як це – не бачити інших людей тижнями та які навички вони передали своїм дочкам?

Пара вже 50 років живе у Гавайських джунглях / фото: скріншот Youtube
Пара вже 50 років живе у Гавайських джунглях / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Дано та Робін живуть у дерев'яному будинку, який вони збудували в долині Вайалуа на Молокаї, Гаваї, з кінця 1970-х років. Вони живуть без світлофорів та великих магазинів та десятиліттями вдосконалюють своє господарство, не бажаючи повертатися до міського життя.

Вони не дивилися телевізор понад 30 років і намагаються уникати Google. Подружжя, яке виховало чотирьох дітей у джунглях, харчується рослинами та тваринами, яких знаходять і привозять додому на тачці.

Пара вже 50 років живе у Гавайських джунглях / фото: скріншот Youtube
Пара вже 50 років живе у Гавайських джунглях / фото: скріншот Youtube

Вони готують каву з какао-бобів, полюють на оленів та лікують проблеми зі здоров'ям за допомогою трав. Все, що вони використовують або їдять, створено із природних ресурсів, знайдених на двох акрах землі навколо їхнього будинку.

Американський кінорежисер Пітер Сантенелло, чий YouTube-канал налічує близько 2,95 мільйона передплатників, провів день із парою і зняв типовий "день із життя" поза мережею.

Дано родом із Сан-Дієго і зустрів Робін, коли вирішив вирушити в гавайські джунглі. Робін вже жила там із своєю дворічною дочкою від попереднього шлюбу. Вона помітила, як Дано прогулювався околицями, і він зацікавився її життям, дізнавшись, що вона має кози.

"Я приходив і казав: „Робін, можна мені козячого молока до кави, будь ласка?", – каже Дано. З того часу пара разом і виховала чотирьох дітей. Вони розповіли, що їхнім дочкам подобалося таке виховання, і вони набули багатьох життєвих навичок, але в школі їх дражнили через спосіб життя.

"Дехто з них дражнив, а іноді вони були єдиним зв'язком у класі", – додала Робін. Одна з їхніх дочок зараз живе у Новій Зеландії, а інша – у міській квартирі у Портленді.

Проте діти навчилися лагодити водопровід та вирощувати рослини завдяки навчанню у своїх батьків.

Нагадаємо, " Каца*и, вам пі**а... за наказом "Гострих козирків": "Артур Шелбі" мобілізувався до ЗСУ і звернувся до окупантів

Раніше ми писали про те, що ж ізнь у XXI столітті виявилася надто складною для привидів: чому вони масово стали зникати

Крім того, Знай.ua повідомляв, 1 7 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося