Незвичайний випадок стався в американському штаті Монтана, де чоловік випадково сів у чужу машину з собакою і поїхав, шукаючи свою.

Про це розповів Inside Edition.

Вінсент Зепеда повертався додому після замовлення піци, коли вирішив сісти у свій автомобіль, припаркований біля магазину. Однак, коли він сів за кермо, то побачив на задньому сидінні незнайомого лабрадора.

@officialofftopicshow

Pizza, a Dog, and a Wrong Turn: A Montana Man's Hilarious Mix-Up In a bizarre turn of events, a Montana man named Vincent Zepeda had an unexpected encounter with a dog in the back seat of a car he mistakenly got into after picking up a pizza. The car, which looked remarkably similar to his own, had been left with the key fob inside, allowing Zepeda to start the engine. The unexpected presence of the dog startled him, leading to a moment of realization that he was in the wrong vehicle. "I had the 'sh*t' scared out of me when I saw the dog," Zepeda admitted to USA Today. The incident serves as a humorous reminder to always double-check your car before getting in, and perhaps, to appreciate the unexpected surprises life can throw our way. #MontanaMan #WrongCar #DogSurprise #PizzaMixUp #UnexpectedEncounters #LifeSurprises #FunnyMistake #KeyFob #CarMixUp #DogInBackSeat #SurrealMoment #offtopicshow

♬ Take Me Away (Instrumental) - White noize

Популярні новини зараз
Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Комунальники вирішили встановити тарифний рекорд: з липня доведеться платити набагато більше Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Здивований, Зепеда зрозумів, що помилився і сів не в свою машину. Виявилося, що він випадково сів у машину, яка була ідентична його власній — червона Honda CR-V.

Власницею машини виявилась Синтія Фішер, а лабрадор, на ім'я Флетчер був її улюбленцем.

"Я просто в шоці. Я завжди думала, що собака в машині захистить її, але він не дуже схожий на сторожевого пса", - зізналася Фішер.

Цікаво, що у Зепеди не тільки така ж машина, як у Фішер, але й такий же пес. Однак в той день він не брав його з собою.

Зепеда спробував завести машину, і ключ спрацював. Не знаючи, що робити, він вирішив поїхати, шукаючи свою машину. На щастя, його пошуки не затягнулися, і він швидко знайшов свою Honda.

Цей курйозний випадок ще раз нагадує нам про те, що в житті трапляються непередбачувані ситуації. Важливо завжди бути уважними та зберігати спокій, навіть коли все йде не за планом.

Курйозний випадок в Монтані. Фото: скрін з відео
Курйозний випадок в Монтані. Фото: скрін з відео

Нагадаємо, що в одному з будинків літніх людей в США одружилася пара у віці 100 і 102 роки.

Як повідомляли раніше, в США жінка випадково натиснула на не ту кнопку і зірвала джекпот в лотереї.

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.