Збірна України з футболу опинилася у скрутному становищі після несподіваної поразки від Румунії у стартовому матчі Євро-2024. Тепер підопічним Сергія Реброва доведеться відіграватись у протистоянні зі збірною Словаччини, адже нова невдача може позбавити "жовто-блакитних" навіть теоретичних шансів на вихід із групи.

Букмекери все ж таки схильні вірити в перемогу українців у цьому принциповому поєдинку.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Коефіцієнт успіху нашої команди становить 2,16, тоді як у нічию експерти пропонують оцінку 3,34, але в перемогу словаків – цілих 3,80. Найімовірнішим рахунком прогнозується результативна нічия 1:1 з коефіцієнтом 5,70, трохи ймовірнішою вважається перемога збірної України з рахунком 1:0 (5,85).

Зустріч відбудеться на полі стадіону "Меркур Шпіль-Арена" у Дюссельдорфі. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом (21 червня). Трансляцію можна буде переглянути або на регіональних каналах "Суспільного" або на Megogo, де минулого разу глядачі не змогли подивитися весь матч через технічні проблеми.

Популярні новини зараз
Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь
Показати ще

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Словаки також мають мотивацію для перемоги, адже у першому турі групи Е вони зненацька здолали одного із фаворитів – бельгійців. Тож українцям ніяк не можна розслаблятися та легковажити із суперником, якщо вони не хочуть поставити хрест на своїх євро-амбіціях вже після другого матчу.

Збірній Реброва терміново потрібно виправляти ситуацію та повертати віру вболівальникам.

Нагадаємо, 21-річна гімнастка, яка оскандалилася ненавистю до поляків, завершила кар'єру

Як повідомляв "Знай.uа", панове, робіть ваші ставки: букмекери назвали фаворитів Євро-2024, де Україна

Знай.ua писав, легенда "Барселони" Ліонель Мессі мало не покалічив маленьку дитину: її врятувати сантиметри