56-річна місцева жінка познайомилася в Інтернеті з чоловіком, який представився доктором із Сирії. Вони деякий час спілкувалися, після чого чоловік запропонував одружитися. Він хотів приїхати до України, але сказав, що для цього жінці потрібно звернутися до ООН, щоб його випустили з країни.

Жінка плаче \\ фото thequestion
Жінка плаче \\ фото thequestion

"Надалі, у листуванні представник нібито ООН надіслав заявниці реквізити для оплати послуг. Йдеться про переліт, страхування та дозвіл на виїзд віртуального знайомого жінки. Потерпіла погодилась та перерахувала кошти на невідомі рахунки, кількома транзакціями", - розповіли в Нацполіції.

Історія завершилася подвійним розчаруванням: зникли і гроші, і потенційний чоловік. Жінка звернулася до поліції, яка відкрила кримінальну справу за фактом шахрайства. Цей випадок не є унікальним.

гроші
гроші

Популярні новини зараз
Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття
Показати ще

У 2023 році самотня мешканка Чернігівщини також стала жертвою афериста, який видавав себе за сирійця. Вона переказала на різні рахунки понад два мільйони гривень на оплату "документів та авіаквитків".

Поліція нагадує прості правила для захисту від шахраїв:

    • не публікуйте свої особисті дані;
    • не переказуйте гроші малознайомим людям та сумнівним організаціям;
    • не довіряйте на слово всім, кого зустрічаєте в Інтернеті.

Нагадаємо, кредитна пастка: клієнтку ПриватБанку обікрали при нульовому балансі картки

Раніше ми писали про те, що 23-річний альфонс заради солодкого життя одружився із 53-річною багатійкою: оплачує всі його забаганки і "пустощі"

Вам буде цікаво дізнатися Володимир Дантес попрощався з роллю "чоловіка-альфонса" - Дорофєєва закотила істерику просто в авто: "Давай гроші неси..."