На півночі Індії сталася шокуюча подія, що сколихнула місцеве суспільство і привернула увагу до серйозних проблем у системі охорони здоров'я та правосуддя.

20-річний хлопець на ім'я Муджахид став жертвою неймовірного злочину, який важко осягнути. Про це повідомляє Mirror.

Операція, скріншот: Youtube
Операція, скріншот: Youtube

За словами Муджахіда, його без згоди доставили до медколеджу, де йому провели операцію... щодо видалення статевого органу. Ця жахлива історія розгорнулася 3 червня, коли юнак прокинувся після анестезії і виявив, що його тіло зазнало незворотних змін без його відома чи згоди.

Ситуація посилюється тим, що Муджахід звинувачує у скоєнні цього злочину не лише медичний персонал, а й свого сусіда. За словами потерпілого, той протягом двох років погрожував йому, намагаючись відібрати землю, яка належить його родині.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Проведення операції без світла, фото stopcor
Проведення операції без світла, фото stopcor

Тепер, після проведення операції, сусід нібито заявляє про наміри одружитися з чоловіком без статевого органу, щоб отримати контроль над землею.

[quote author=""]"Він сказав мені, що змінив мене на жінку, і тепер я повинен жити з ним. Він погрожував убити мого батька, забрати нашу землю на своє ім'я, продати її і втекти", - заявляє потерпілий. /quote]

Цей скандал, як виявилось, лише вершина айсберга. Адже у цій лікарні часто проходили операції без згоди пацієнтів. Після чого здійснювався продаж органів.

Нагадаємо, можуть постукати знизу: вчені припускають, що всередині Землі існує високорозвинена цивілізація

Як повідомляв "Знай.uа", збій у матриці: у США 23 пари близнюків одночасно випускаються зі школи

Знай.ua писав, вчені готують людство до 25 годин на добу - це може статися відносно "швидко"