На Чемпіонаті Європи знову стався страшний інцидент... на попередньому турнірі, як багато хто може пам'ятати, у гравця Данії Крістіана Еріксена зупинилося серце.

А зараз постраждалим виявився гравець збірної Угорщини Барнабаш Варга, який у боротьбі за м'яч під час штрафного удару зіткнувся з воротарем шотландської команди.

Євро-2024, скрін: Youtube
Євро-2024, скрін: Youtube

Варга впав на газон і не зміг підвестися. Ситуація миттєво набула драматичного характеру, коли у футболіста почалися конвульсії...

Медична бригада вибігла на поле для надання невідкладної допомоги, але цей момент виявився надто скандальним, оскільки стюарди не надто поспішали до постраждалого футболіста.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Розуміючи серйозність ситуації, медики швидко накрили Варгу ковдрами, щоб приховати від глядачів жахливу картину конвульсій, що тривали.

Євро-2024, скрін: Youtube
Євро-2024, скрін: Youtube

Варга терміново евакуювали з поля на ношах. Футболіста негайно доставили до однієї з лікарень Штутгарта, де він отримав необхідну медичну допомогу.

"Стан Барнабаша Варги стабільний! Гравець зараз знаходиться в одній із лікарень Штутгарту! Ми негайно повідомимо вас, якщо з'являться будь-які новини про його статус", - заявили у Федерації футболу Угорщини.

Цей матч Угорщина виграла та подарувала собі шанс вийти у наступний етап чемпіонату. Однак для цього потрібно чекати на результати наступних матчів.

Відео не рекомендується до перегляду особам із неврівноваженою психікою, а також вагітним та неповнолітнім.

Нагадаємо, відомий шеф-кухар Гордон Рамзі потрапив у серйозну аварію: від смерті його врятувала лише одна річ

Як повідомляв "Знай.uа", нові технології можуть перетворити кому на свідомість

Знай.ua писав, власник навіть не став сваритися: величезний кіт звалився з неба і розбив машину, на пушистиці ні подряпини