У вихідні на Гаваях сталася трагічна подія, яка сколихнула не лише місцеву спільноту, а й світ кіно.

Тамайо Перрі, 49-річний актор і професійний серфер, відомий за роллю у фільмі "Пірати Карибського моря: На дивних берегах", загинув внаслідок нападу акули. Про це повідомляє видання The Sun.

Тамайо Перрі, скріншот: Youtube
Тамайо Перрі, скріншот: Youtube

Інцидент стався у неділю, 23 червня, коли Перрі займався серфінгом поблизу острова Гоат.

Трагедія розгорнулася під час перерви у його роботі рятувальником, адже окрім акторської кар'єри та захоплення серфінгом Тамайо працював у службі Ocean Safety Гонолулу. Рятувальники, які прибули на місце події, доставили Перрі на берег за допомогою водного мотоцикла, але, на жаль, медики швидкої допомоги могли лише констатувати його смерть.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях "Нічого не буде купувати": відома тарологиня попередила українців про нову зброю росії Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

За інформацією правоохоронних органів, тіло Перрі мало сліди множинних укусів акули, що свідчить про жорстокість хижака.

Тамайо Перрі, скріншот: Youtube
Тамайо Перрі, скріншот: Youtube

Ця трагедія стала шоком для місцевої влади та мешканців острова, адже Тамайо був досвідченим серфером із більш ніж 15-річним стажем у цьому виді спорту.

Крім того, він знімався не лише у "Піратах Карибського моря", а й в інших фільмах. А також у рекламних роликах для Coca-Cola, Nissan тощо.

Нагадаємо, трагічно загинув астронавт, автор легендарного знімку "Схід Землі"

Як повідомляв "Знай.uа", 56-річний японець щотижня пірнає в океан, щоб знайти тіло своєї дружини: 11 років тому її змило цунамі

Знай.uа писав, один був п'яний, а необхідні "ритуали" не стали: 7 фактів про Титанік, які мало хто знає