Українська акторка та комікеса Ірина Сопонару поділилась своїми думками про скандальні номери "Жіночого кварталу", які викликали чимало реакцій серед публіки, в тому числі за її участі.

Про це Ірина Сапонару розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Скандали навколо "95 кварталу" почались з номера про Скадовськ, після якого хвиля хейту "впала" на Ірину Гатун.

Скандальний номер "95 Кварталу" про Скадовськ. Фото: youtube
Скандальний номер "95 Кварталу" про Скадовськ. Фото: youtube

"Я рахую несправедливим, що на Іру посипались "шишки”", - сказала Ірина Сапонару.

Популярні новини зараз
З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном
Показати ще

Акторка розповіла, що їй важко не сприймати критику в адресу колеги по сцені. За її словами, це був дуже смішний номер, який зайшов людям, усі сміялись та веселились.

"Усі 2 дні сміялись, а потім згадали, що з'явився привід натравити на "95 кварталу" Я не вірю, що це щиро затронуло когось так…що це ідейна акція", - зазначила комікеса.

Багато хто замітив, що останні пів року "Квартал" часто потрапляє в якісь скандали.

"По-перше, як ти справедливо підмітила, останні пів року "95 кварталу" цькують, чомусь попередні роки ніхто “Квартал” не трогав, я розумію звідки ростуть ноги, можливо хтось з глядачів не розуміє, то я скажу в слух — це політичне замовлення, бо в нас на носі вибори президента і хтось так рветься до влади, що готовий цей "квартал" дискредитувати з усіх боків", - відзначила акторка.

Сапонару і сама була замішана в скандалі, після прем'єри номера про Рівенського воєнкома, який на робочому місці цілувався з різними жінками. При цьому, акторку зовсім не переживала за моральну складову цього номера та реакцію людей.

Скандальний номер "95 Кварталу" про Рівенського воєнкома. Фото: youtube
Скандальний номер "95 Кварталу" про Рівенського воєнкома. Фото: youtube

"А чому мене має бентежити це. Ця ситуація сталася, ми її не вигадали, коли вона сталася, вона розлетілась по паблікам, всі посміялись з цього. Ми ніколи не звинувачували, це лише пародія", - підмітила Ірина.

Багато розмов було і про те, чому у військовий час, коли в країні війна, актори "95 кварталу" виступають на сцені у військовій формі.

"Ми ж актори, актори в кіно теж вдягають військову форму, до них же претензій немає. Ті, хто грає військових у формі, ті хто грає лікарів — вдягають білий халат. Це прилетіло до нас, тому що ми актори саме "95 кварталу". Ми військових дуже любимо та багато їм допомагаємо, але чомусь ніхто не говорить про те, скільки “Квартал” допомагає." - відповіла Ірина Сапонару.

Сапонару на 100% впевнена, що весь хейт та негатив навколо "95 кварталу" направлений на вибори президента та через те, що створив "95 квартал" саме Володимир Зеленський. Якби, його створила інша людина, то зараз ніхто б слова не сказав про ці номери.

"Жіночий квартал", фото: пресслужба
"Жіночий квартал", фото: пресслужба

Нагадаємо, що Ірина Сопонару розстібнула сорочку і засвітила дещо при хлопці.

Як повідомляли раніше, Ірина Сопонару поділилася як вони з нареченим британцем ділять бюджет і витрати.

Як писав "Знай" раніше, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з пробитим носом похвалилася відпочинком.