Ірина Сопонару – українська акторка "Жіночого кварталу" розповіла про життя зі своїм нареченим-іноземцем, та про те, як вони ділять фінансові розтрати.

Подробицями артистка поділилася в інтерв'ю Євгену Фішаку.

За її словами, про доходи один одного вони не знають нічого. Проте, якщо буде потреба, вона нічого приховувати не буде.

Сопонару з нареченим, фото Instagram
Сопонару з нареченим, фото Instagram

У сімейному бюджеті пари точної оцінки того, хто на себе бере розтрати немає. Все виходить за ситуацією. Зірка зазначила, що для того, щоб оплатити необхідні речі, чоловіка не чекала. Однак і відпочинок, і оренду квартири у Києві оплачує він.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Артистка розповіла, що чоловік мешкає у її квартирі, а також платить їй оренду.

"Ми живемо у моїй квартирі. Він мені платить оренду. Якщо я прохожу біля магазину і бачу таку річ, яку варто придбати, то я не буду чекати чоловіка. Водночас якщо на побаченні ми вдвох, то він оплачує все. Це нормально"- поділилася Сопонару.

Тому за словами жінки, спільного якогось бюджету, чи розрахунку обов’язкових трат немає. Коли є щирі почуття, то воно виходить само собою.

Ірина Сопонару, фото: Знай.ua
Ірина Сопонару, фото: Знай.ua

Варто нагадати, що пара запланувала гучне весілля травні наступного року. На весілля планують запросити близько ста гостей, серед яких знайомі, родичі, колеги.

Зараз Ірина Сопонару знаходиться у Великій Британії. Вона прилетіла туди щоб у колі близьких людей відсвяткувати новорічні свята.

Нагадаємо, портал Знай інформував, перед Новим роком Віктора Павліка терміново госпіталізували: "Переживаю трагедію..."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, на Могилевську напали грабіжники: "Відкрила двері і отримала удар в обличчя"

Також, наш портал інформував, "Зі мною все норм": боєць "ТРО Маямі Влад Яма" роздратував українців у день страшної трагедії