Український боксер Олександр Усик, який лише місяць утримував статус абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, прийняв непросте рішення відмовитися від одного зі своїх чемпіонських поясів.

Йдеться про пояс Міжнародної боксерської федерації (IBF) у надважкій ваговій категорії. Це рішення Усик оголосив у своєму відеозверненні, опублікованому на його офіційній сторінці в Instagram.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

У цьому зверненні український чемпіон звернувся безпосередньо до двох інших відомих боксерів - Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа.

"Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа, хлопці, я знаю, що пояс IBF важливий для вас. Це мій подарунок вам на 21 вересня 2024 року", - заявив Усик.

Популярні новини зараз
Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня
Показати ще

Ця заява не лише підтвердила рішення українського боксера, а й визначила дату майбутнього поєдинку за титул.

Олександр Усик, скріншот: Youtube
Олександр Усик, скріншот: Youtube

Він також заявив "світ любить сильних". Сам же українець готується до реваншу проти британця Тайсона Ф'юрі, який відбудеться у грудні 2024 року. Однак цього разу Олександр буде захищати лише 3 пояси і Ф'юрі, навіть якщо зуміє виграти, то не стане "абсолютом". На кону стоять пояси WBA, WBO та WBC.

Нагадаємо, легенда збірної Англії Уейн Руні хоче стати великим боксером: з тренерством нічого не вийшло

Як повідомляв "Знай.uа", "небіжчик у відпустці": Фаріон не рада абсолютному чемпіонству Усика, згадавши минулі образи

Знай.ua писав, Олександр Усик згадав лайфхак покійного батька про те, як сподобатися будь-якій дівчині: "Жарти не тупо"