Нещодавно у Житомирі відбувся суд у справі про вбивство, яке шокувало всіх своєю причиною – конфлікт через борщ. 29-річна жінка отримала 10 років ув'язнення за те, що вбила чоловіка після того, як він образив її кулінарне творіння і плюнув у борщ.

21 червня 2023 року ця жінка разом із трьома чоловіками пила у себе вдома. Якоїсь миті один із чоловіків почав лаятися і начхати в її борщ. Хазяйка попросила його припинити і кілька разів ударила його по обличчю, що призвело до того, що він упав на підлогу і знепритомнів.

Разом з рештою чоловіків вона винесла потерпілого з дому і попрямувала до річки.

Борщ з галушками, фото: кадр з відео
Борщ з галушками, фото: кадр з відео

Коли вони дійшли до річки, жінка попросила всіх залишити її наодинці з постраждалим. Вона дотягла його до води, при цьому його штани злетіли, і вона викинула їх у річку. Потім вона вдарила його ногою по голові, скотила у воду і кілька разів придавила його голову ногою, доки він не припинив подавати ознаки життя. Після цього вона повернулася додому, залишивши тіло у річці.

Популярні новини зараз
5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів Українцям стане складніше переоформити авто: що зміниться Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач
Показати ще

20 червня 2024 року Богунський районний суд Житомира визнав жінку винною у умисному вбивстві та засудив її до 10 років ув'язнення.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що у українець убив ровесницю, яку любив ще зі школи, а потім сховався у шафі мами

Вам буде цікаво дізнатися, фотограф випадково розкрив справу про вбивство 10-річної дівчинки одним своїм знімком: все сталося випадково

Читайте також: чи відчуваються зміни? Путін змусив багатодітну сім'ю з Маріуполя дякувати за окупацію